fbpx

ЗАЩО ИМАШ НУЖДА ОТ СТОЙКА ЗА ТЕЛЕФОН НА ВЕЛОСИПЕДА?

Сигурно често ти се случва, докато караш колело в парка, планината или междуградските пътища, да се чудиш къде да поставиш телефона си!?
ИЗБРОЯВАМЕ ТИ
6 БЕЗЦЕННИ ПОЛЗИПървите няколко

Доста дразнещо и най-често срещано е някой да ти звънне по телефона, камо ли това да се случи многократно в кратък период от време. Искаш да върнеш обаждане, но телефона ти е в раницата или в джоба или изобщо не си го взел, защото няма къде да го сложиш (кофти тръпка).

Вярно, разговорите по телефон, по време на колоездене не са добре приети от гражданите, но от Protekto Perfekto смятаме, че добрата подготовка с правилните аксесоари може да е от безценна полза.

Взимаш си стойка за телефона на велосипеда , заедно с  Bluetooth слушалки и си решаваш проблема за отрицателно време!
По този начин ръцете ти остават свободни, не се разсейваш и следиш пътната обстанов без проблем.

 Ново 20…

Налага ти се да скокнеш до някоя точка на града (родния, настоящия, някоя европейска столица и т.н.), търсиш конкретна улица/ обект, обаче не знаеш къде е…! И сега какво, минаваме на стария вариант, който гласи “с питане до Цариград се стига” или си пускаш Google Maps, като един съвременен граджанин и слагаш край на миналто.

Знаеш как да решиш проблема си, нали?ИСКАШ ДА ЗАСНЕМЕШ ВИДЕО… ГОТОВО!

Необходимо е само да промениш наклона  на стойката.
Това става за отрицателно време, както и монтаж и демонтаж.


За напредналите колоездачи…

Те търсят повече приключения в планината или по междуградските пътища.
Знаем, че голяма част от тях са добре подготвени, но за  тази част, която тепърва влиза в елита и търси нещо по – бюджетно, алуминиевата стойка ще свърши отлична работа, за следване на GPS track и не само! (Витоша 100, Купа Мургаш, Байк и рън за Чепън, Спици и бодли, Велорали Черни връх и др.)

За повече сигурност, стойката може да се комбинира с водоустойчив и удароустойчив кейс на Red Pepper


 


Така, нека си затвърдим ПОЛЗИТЕ

+ Разговори по време на колоездене
+ Безопасност за теб и околните
+ Заснемане на видео
+ Google Maps
+ GPS track
+ Обособено място за телефонаСнимки: FreeLivingPhotography

There are 2 comments
  1. Иван

    Изключителен продукт особено за хора, който карат колело повече от два пъти седмично!

  2. Алекси

    Много здрава и удобна стойка, дори и при планинско колоездене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://protektoperfekto.bg/wp-content/uploads/2018/12/youtube-bg-2.png);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}